domingo, enero 11, 2009

OBJECTIUS 2009 DE 'EL QUADERN D'ALBERT CALLS'

Benvolguts amics en el blog,

les darreres setmanes he estat força ocupat, ja que la crisi,que afecta tots els sectors però en el meu cas m'ha tocat directament en les meves tasques professionals, m'ha demanat gairebé ocupació al 300 x 100.

Tot i així he tingut temps d'acabar l'ordre dels meus arxius, que havia començat fa un any (més de 20 anys d'amuntegament de papers, revistes, llibres, etc.). Ara, per fi, ja ho tinc al dia i amb una certa sostenibilitat. A més, he recuperat obra literària que em serviran en un futur immediat.

És una experiència que us recomano perquè calibra l'ànima i dóna una percepció important de l'espai i del temps i que som gotes en un oceà.

Fruit d'aquest treball, per exemple, la Sílvia Tarragó té en cartera la publicació d'una novel·la, que vaig poder recuperar i que ella ha reescrit.

De fet, teníem moltes coses per moure, però les capes de pols no ens les deixaven veure. Ara, com a mínim, hem tret la pols i hem vist que algunes coses brillaven, fins i tot les rovellades.

Al gra...

De cara al 2009 faig uns petits canvis al meu blog:

1) Hi anireu trobant solament alguns dels articles que vaig escrivint per a mitjans i avisos d'actes o de propostes en les quals intervinguem la Sílvia i jo.

2) Per a pensaments i interconnexions més ràpides, us demano que us feu del facebook i em contacteu. És més operatiu i més pràctic i on bolco pensaments, angoixes i obsessions.

Res més, bon any nou, com se sol dir i que seguiu el vostre camí millorant i retrobant-vos a vosaltres mateixos, que d'això es tracta.