lunes, enero 09, 2006

IMPEDIMENTS DOMESTICS

El calefactor s'ha tornat a espatllar i la pols ens acaba vencent. No hi ha espai per a ser lliure en el món de les coses domèstiques. Quan més tenim més ens esclavitza. On està la llibertat? Ni tan sols som capaços de prescindir de les cadenes que ens fan esclaus. De fet, en el fons, no sabem ni el que volem en aquest parèntesis que anomenem vida i que no deixa de ser una merda carregada d'alguns pocs bons moments. Però res ens fa més por que el dolor o la mort. Mireu si som fràgils!
El camí de l'alliberament és la vida salvatge.

IN MEMORIAM JORDI PI

L'amic Jordi Pi va morir després d'una lluita valenta i ferma contra la seva malaltia. Moltes vegades t'esforces per superar les dificultats que et semblen impossibles, però aquestes acaben sobrepassant-te, vencent-te. Avui et recordo, amic Pi, en aquest espai digital que segurament tu, cavaller infogràfic fantàstic, hauries gaudit amb plenitud. Allà on estiguis segur que algun dia ens retrobarem, encara que sigui en el somni de la ment d'un creador que anomenem, sense saber què és, Déu.

ELS AMICS DE LES LLETRES

Recupero aquests darrers dies amics en les lletres com la Care Santos, en Manel Alonso i en Vicent Penya que m'escriu un correu avui. Som un conjunt de persones que vivim l'utopia de les lletres cada dia, cada moment, cada segon. Probablement no hi ha cap compensació per a nosaltres que no sigui la dels moments viscuts. Sí, el dia que ja no sigui res més que cendres només quedarà de mi, de nosaltres, totes aquestes coses que hem compartit i que han acabat en paraules.

BREVISSIMA BREVETAT

En Martí m'escriu, referent al post "Breu" i em diu que podria concretar una mica més. Si ho fes no hi hauria joc de miralls. La brevetat és breu, a més, amb una certa contundència.