martes, agosto 12, 2008

POST NÚMERO 500

Aquest és el meu post número 500.

Una petita fita personal si tenim en compte que sóc una persona d'experimentacions i canvis i que m'he volgut carregar aquest blog diverses vegades.

Al llarg d'aquestes 500 complicitats, 'El Quadern d'Albert Calls' ha contactat amb moltes persones. La majoria de vegades per expressar idees, crítiques, comentaris, suggerències, conèixer gent o fins i tot la possibilitat de què aquest quadern de paraules trobés el seu petit espai dins el llibre 'La Catosfera Literària 08'.

El blog tamé ha servit per rebre anònims insultants, pocs però contundents i sempre rere la màscara que comporta la covardia. Però són les regles d'aquest joc digital.

Hi va haver un moment que el projecte inicial va ampliar-se amb dos blogs més:

1) Els llibres de Proa Premià, que gestiona i manté viu Sílvia Tarragó amb encert, des de la nostra llbreria, Proa Premià, a Premià de Mar.

2) El Gòlem. Un espai que havia de convertir-se en revista literària digital, però que després d'un temps vaig decidir anul·lar davant l'existència de propostes molt millors que la meva i que porten persones amb més i millors coneixements tecnològics i motivacions que no pas jo.

Al llarg d'aquests 500 posts d'El Quadern d'Albert Calls' he viscut una mica de tot i m'ha servit per anar-me movent en una xarxa cada vegada més carregada de possibilitats, en constant moviment (ara mateix estem liats amb el facebook que no vegis!).

El blog és avui per avui un projecte al que no renuncio, al que vaig i vinc de maneres molt diferents, a vegades amb espais de temps distanciats i d'altres amb tempestes d'idees puntuals que evidencien que quan hi entro sóc lliure...

Sí, lliure, en aquest viatge digital i màgic, que permet que les paraules i idees viatgin, facin amics (i enemics) i permetin que com a escriptor continuï escrivint.

Per què, dàixò és del que es tracta. Almenys per a mi.

Que el ciberviatge continuï amb molts més post i universos de paraules.

Mentre m'aguanti dret davant el teclat de l'ordinador, aquí em trobareu.