lunes, marzo 13, 2006

MES SOBRE POLITICA

La política és un paquet de píndoles carregades amb el MAL, amb majúscules. La més sinuosa i MALigna de les arts.

PERDUTS A L'ESPAI

Som infants que vam marxar de casa. Després va fer-se de nit i vam perdre el camí de tornada. Potser per això ens passem el dia, amb una espelma, buscant pistes pel retorn en el bosc imprecís i fosc de la vida.

UNA CASA A LA MUNTANYA

Sempre he somiat que algun dia viuré a la muntanya. No és demanar massa: una llar de foc, alguns llibres, tabac, algunes ampolles, un ordinador connectat en xarxa. Respirar la pau, encara que solament sigui uns instants, en aquest parèntesi de contradiccions anomenat existència.

EL NOU GOS DE LA MEVA GERMANA

És diu Dan. El tenen després de la mort de la seva gossa Babs. La vida sempre reneix perquè res pot aturar-se en aquesta transmutació misteriosa que anomenem vida. Sempre hi ha un nou moviment a l'espai, després del buit.

POLITICOSI

No ens enganyem, hi ha una certa tendència a crear xarxes de control polític consistents en vertebrar la societat com una gran empresa. En posen un, en posen un altre... i acaben assumint el control de les nostres vides. Això és així i ho fa més bé qui més temps porta en el govern. No crec que es pugui escapar d'aquets cercle. La política no deixa de ser un gran engany, assumit per tots per continuar endavant en el dia a dia.

Mentre hi hagi brossa els cucs podran afartar-se.

AMICS EN LA SOLEDAT

Són ja unes quantes les persones que s'han acostat a aquestes paraules. A poc a poc es va confegint un gran llibre. El pas del temps servirà de testimoni. Les paraules són històries i les persones són històries i paraules.