lunes, febrero 05, 2007

'PODEMOS ESTAR CONTENTOS', D'ALBERT LLADÓ

Ull a la nova literatura maresmenca:
'Podemos estar contentos' és el primer llibre d'Albert Lladó, un recull de 50 relats curts, on de manera irònica però contundent es parla sobre la mort, la identitat, la soledat i l'amor. L'escriptor Toni Sala és l'autor del pròleg. Lladó és el director del diari digital Diari Maresme.

JORNADES D'ENTRENAMENT ACTITUDINAL

Montse Urgellés em fa arribar informació de les Jornades d'entrenament actitudinal que es faran el dia 17 de febrer a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat, de Barcelona. Tal com expliquen, proposen "un entrenament com un espai d'aprenentatge d'alt impacte, on pot adquirir-se noves habilitats per construir un lideratge personal sòlid i efectiu, que et permetrà posar-te en acció i aconseguir els resultats que paguen la pena per a tu". El curs estarà impartit per José Cabello: empresari, coach i entrenador d'equips de treball. Organitza: Diamond Building. Informació i subscripcions a Montsse Urgellés. Tel. 639 77 69 45 o a www.gesfincor.com.

CALENDARI DEL BARÇA

La Penya Barcelonista de Cabrera de Mar ha editat i distribuït un calendari que recorda, amb imatges, la XIV Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme, feta l'any passat al nostre poble. A part dels esdeveniments esportius blaugranes hi ha un ampli ventall de fotografies de la Trobada i espai per fer-hi anotacions.