lunes, mayo 26, 2008

DIVISA (RECORDANT RIMBAUD, QUE MÉS O MENYS JA HO DEIA)

D'esquerres, per no quedar, ja no queda ningú.

I és sota aquesta bandera on s'agrupen els pinxos i "mangantes" més variats de l'actual abocador social.

Hem lluitat contra els de dretes, durant molts anys, per treure'ls d'un poder enquistat i cancerós.

I ara caldrà combatre contra els que s'autodefineixen d'esquerres i els seus criats i sicaris, tots abanderats sota el que en diuen Democràcia i només representa, una vegada més, les regles del Joc dels Poderosos.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Albert,

Però quina mala baba que correeeee!!!!.

Normal, procedent d'un esquerrà com tu que veu com els seus ideals se'n van a norris per culpa d'una partitocracia que en absolut representa a la societat,i que només es el recolector d'inútils.

Bé, continua així. Pero pensa que això, ni la dreta ho arrecla!!!

Anónimo dijo...

En un món mercantilista no hi ha lloc per als romàntics. Som una "rara avis" i hem de buscar una reserva per tal que no ens extingim. Estic segura que n'hi ha més, l'única cosa és que no som majoria, som el percentage que no serveix per a l'enriquiment.

Ànims!!!

Anónimo dijo...

El camí de la veritat és dur, però alliberador, dins de poc et sentiràs millor per haver-te desprès del llast de la política...
Per ser justos s'ha de dir que també hi ha polítics honestos i idealistes, malhauradament no "brillen" entre tanta mediocritat (no la "aurea mediocritas d'Horaci, sino la mediocritat pura i dura).
Estic d'acord amb Sílvia: estem en un món mercantilista, cercador de diners i immers en una absurda competició consumista, feta sovint a costa del sofriment propi i aliè, però també, quin alliberament negar-se a formar-ne part, i cercar altres valors...
Endavant!!!