jueves, febrero 15, 2007

'CREER EN LO IMPOSIBLE ANTES DEL DESAYUNO', D'OSHO

Novetat:
“Creer en lo imposible antes del desayuno”, d’Osho
Publicat a Debolsillo

Osho (1931-1990) és un filòsof i místic de l’Índia que durant 35 anys va oferir xerrades per connectar amb els seus seguidors. Fruit d’aquestes n’han sorgit transcripcions que donen com a resultat una llarga nòmina de llibres, molts dels quals ara s’editen o reediten en castellà. Aquest és el cas del text, inèdit fins al moment, “Creer en lo imposible antes del desayuno. La experiencia de la auténtica realidad”, que se centra en la meditació i la recerca espiritual, en essencial referint-se als profunds canvis que experimenten qui la practiquen. Però el lector no trobarà en aquesta obra, ni en moltes d’altres que estan sorgint en paral·lel, una complexa densitat que l’aparti de les coses tangibles. De fet, les creences bàsiques d’Osho estan centrades en les tradicions de l’Índia i el budisme, però hi aplega de tot de les altres religions per projectar el seu ideari de Zorba el Buda: el renaixement d’un nou home que integra el millor de la vida senzilla i que no defuig els plaers sensorials, però tampoc els espirituals que li permeten trobar l’harmonia amb si mateix i el seu entorn. Aquest llibre, com molts d’altres d’Osho, és un got d’aigua que cal beure a poc a poc, però que al final calma l’assedegat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo crec en allò que sembla impossible, que Cabrera de Mar sigui governada des del socialisme, des d'abans d'esmorçar fins que em torno a aixecar al dia següent. 24 hores al dia visualitzant-lo, i treballant per tal que això es faci realitat. I sé que el temps ho dirà si la vida vol, i així ho volen els Cabrerencs i Cabrerenques.
Sóc una mena de persona que no para fins aconseguir allò que es proposa, tinc paciència i força interior. També sóc una admiradora d'OSHO. Agraïda per la teva pàgina sempre enriquidora. Pilar Ventura Py