jueves, diciembre 04, 2008

NOU IMPULS AL RAÏM I VI DE LA DO ALELLA

Les IV Jornades Gastronòmiques del Raïm i Vi DO Alella se celebraran enguany del 14 al 30 de novembre a diverses localitats del Maresme i el Vallès.

Per quarta vegada, els restaurants que hi participen ofereixen menús elaborats especialment per aquesta cita gastronòmica amb el vi de la DO i el raïm com a productes centrals de les receptes culinàries més saboroses, dins una iniciativa que vol demostrar que no cal anar fora de la comarca per trobar una cuina excel·lent i de qualitat, que en cap moment defuig els productes més vinculats al nostre territori.

D’altra banda, els organitzadors d’aquesta quarta proposta de les Jornades Gastronòmiques del Raïm i Vi DO Alella són els ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

L’objectiu de les jornades és potenciar i promocionar el vi de la Denominació d’Origen i la restauració dels municipis que hi participen, i s’inclou en unes iniciatives que al voltant de la DO difonen un dels punts forts socioeconòmics de la comarca. Propostes com aquesta projecten enfora el territori i donen a conèixer la riquesa gastronòmica, una necessitat en la qual cal treballar constantment.

Editorial TRIBUNA Maresme 194

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tan d'impuls que jo, aquí a Mallorca, a prop de casa, he trobat, en un establiment especialitzat, un magnífic cava ecològic d'Alella (al preu de 17 euros l'ampolla, però és un cop a l'any, aquest és el segon)
Molta salut i el desig que l'any que bé les coses millorin.

Rosa Isabel