jueves, octubre 02, 2008

UNA AGENDA ESCOLAR DIFERENT

L’Ajuntament de Teià (el Maresme) i el de Massarosa (Itàlia) estan agermanats. Una de les iniciatives que comparteixen és la publicació conjunta d’una agenda escolar que ha sortit editada novament amb motiu d’aquest curs 2008-2009.

L’Agenda escolar, escrita en català i italià, incorpora interessant informació dels dos municipis. Des dels orígens històrics fins al patrimoni, l’activitat econòmica o l’entorn natural, entre d’altres propostes. També, les associacions de les dues localitats i informació de les entitats, des dels geganters fins als amics dels animals o les organitzacions medioambientals.

L’Agenda és un útil instrument i els contingut dels escolars que s’hi inclouen demostren que és una eina feta per ells mateixos i per al seu propi ús. No es pot demanar res més, alhora que s’estrenyen lligams cuturals i personals entre alumnes i països.

D’altra banda, l’Ajuntament de Teià ha editat també el Joc ABJ, amb motiu del 5è aniversari del Fons Antoni Batllori Jofré, conegut dibuixant vinculat al municipi. Es tracta del tradicional memory, però amb il·lustracions de Batllori.

No hay comentarios: