jueves, octubre 02, 2008

MERCÈ MILLAN PLEGA

Correu rebut avui de:
GENT DE BIBLIOTECA (ideespel10aniversari@gmail.com)

Ja sabeu que la Mercè Millan plega?…


Amics i amigues:

Com ja molts de vosaltres sabreu, la Mercè Millan aviat ja no la veurem més per La Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró... Sí, se'ns en va...:

Mercè Millan, directora de La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró

El propassat dia 23 de setembre saltava la notícia a l'informatiu matinal de Mataró Ràdio (89.3 FM) quan molts de nosaltres no donàvem crèdit al que sentíem... La Mercè Millan havia acceptat un nou lloc de treball dins l'àmbit de coordinació territorial de biblioteques de la província de Barcelona, amb la qual cosa, en breu, es veurà obligada a deixar les tasques de direcció de la nostra estimada biblioteca pública.

Doncs sí gent, tot això se'ns acaba i no ens adonarem que ja l'estarem enyorant, la Mercè Millan.

Per això, la Gent de Biblioteca hem cregut oportú, abans no ens deixi, d'obrir un blog -http://gracies-merce.blogspot.com/- per què tothom que vulgui acomiadar-se d'ella li deixi unes paraules per desitjar-li "bon viatge" en aquesta nova singladura professional que se li obre davant seu i, aquell que ho cregui oportú, donar-li les gràcies pel seu treball de gestió al capdavant de La Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró.

Per publicar els vostres emails de comiat podeu adreçar-los al següent correu: gracies.merce@gmail.com

(Recordeu que la publicació dels vostres emails en aquest blog es farà de forma automàtica. Per la qual cosa us recordem que, per a que us quedin ben publicats, el títol de l'assumpte del vostre email es convertirà en el títol de l'entrada i el contingut del text del vostre mail serà el text de l'entrada)

Apa, siau!

No hay comentarios: