jueves, octubre 09, 2008

LA FLOR NATURAL NO ÉS INCOMPATIBLE AMB EL MOSQUIT TIGRE

La flor natural no és incompatible
amb el mosquit tigre

L’Ajuntament de Vilassar de Mar proporcionarà aigua amb larvicida a les floristeries del municipi per combate el mosquit trigre. Es vol demostrar així que “la flor natural no és incompatible amb el mosquit tigre sempre i quan es prenguin les mesures adequades”, explica Roser Vallès, regidora de Sanitat de Vilassar de Mar.

Aquesta mesura permetrà que la gent pugui dur flor natural al cementiri amb la seguretat que l’aigua que porti el ram no contribuirà a la proliferació del mosquit tigre.

La iniciativa de l’Ajuntament ha rebut una bona acollida per part de les floristeries del municipi, que utilitzaran aquesta aigua tractada per elaborar els seus rams de flor natural, ja que el larvicida evita que les larves del mosquit tigre es puguin desenvolupar i no afecta la vida de les flors

D’altra banda, ja fa uns mesos que la Regidoria de Sanitat va posar uns bidons d’aigua tractada amb larvicida per als usuaris del cementiri, amb l’objectiu d’evitar la proliferació del mosquit tigre, que es reprodueix en l’aigua estancada.

Però al cementiri, a més dels bidons amb aigua tractada, també se n’hi trobaran amb sorra perquè les persones que facin servir flor seca o artificial posin sorra als gerros i quan plogui aquests recipients no acumulin aigua.

No hay comentarios: