jueves, octubre 09, 2008

EL MERCAT DE VILASSAR DE MAR

Productes frescos, varietat,
qualitat i atenció al client,
al Mercat Municipal de Vilassar de Mar

El Mercat Municipal de Vilassar de Mar és un establiment amb una llarga trajectòria de més de 30 anys d’arrelament al municipi.

Actualment es troba en un equipament provisional a la plaça Ventura Gassol, a pocs metres del seu emplaçament.

La nova ubicació va inaugurar-se el 6 de juny passat i ha permès continuar l’activitat als paradistes, mentre es resol la situació de l’edifici del mercat, que es va haver d’apuntalar des de l’any 2005 per deficiències en l’estructura i actualment ja està enderrocat en el marc del projecte de reestructuració de la zona.

L’emplaçament dels paradistes al nou equipament provisional, ha permès que l’Ajuntament guanyi temps per resoldre els problemes, amb un nou projecte urbanístic que doni resposta al centre del municipi i que s’ha previst que pot tardar a desenvolupar-se entre tres i quatre anys.

Més a prop del client

La presidenta del Mercat Municipal, Roser Coromines, explica que el nou equipament “ha rebut molt bona resposta del públic. Fins i tot, a més dels clients de sempre en detectem de nous que no coneixíem i això és un bon senyal”.

El nou mercat provisional, a més dels matins, ara obre també a les tardes, de les 17,30 a les 20’30 h. “Disposa, d’aquesta manera, d’un horari molt ampli que permet accedir a la diversitat de productes que s’hi ofereix”, assegura Coromines.

Actualment hi ha 16 parades, principalment del sector alimentari, però també d’altres sectors, com la parafarmàcia o la perfumeria.

D’altra banda, “per millorar les opcions d’aparcament, l’Ajuntament ja ha dit que el solar del mercat enderrocat es podrà fer servir de pàrquing”, explica Coromines.

Publicat a TRIBUNA Maresme, número 189

No hay comentarios: