lunes, marzo 27, 2006

PERIODISTA = FRACASSAT?

Surten ben ensenyats de les facultats i van a parar a primera línia de platja, en publicacions en les quals tot és important menys els articles que fan. No m'estranya gens que estiguin cremats. Tot això obra un debat de si en un món orwellià com el nostre és possible fer el que t'agrada i ser lliure. Qui mana? El que paga. Al cap i a la fi som mercenaris de la hipoteca, aspirants a la recerca d'un paradís inexistent.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

considero que no ets periodista, ets un simple llibreter amb uns interessos massa interessats. Tu i l'amic Vallbona us aneu fent 'intercanvi de mamades' i a viure la vida. En aquest tema tan interessant que tractes, m'hi sento bastant identificat doncs jo fa dos anys que estic llicenciat encara que des dels 16 anys exerceixo de periodista. I et puc assegurar que no vaig començar a la revista del cole... El món està difícil i els periodistes 'veterans' no ens ajudeu perquè ens teniu por a que us treiem de la poltrona. Això ens fa sentir fracassats? no pas, el fracassat és aquell que deixa de fer de periodista i per exemple, fa de professor de periodisme on ha de treballar molt menys i cobra molt més. Deus saber a que em refereixo... oi?

un jove maresmenc indignat

Anónimo dijo...

Doncs a mi el que m'indigna és la mala educació i la covardia. Que no estiguis d'accord no és excusa per a faltar i que t'emparis en l'anonimat diu molt poc en favor teu... que trist que no es pugui debatre sense caure en el mal gust ni en la manca de respecte...

Què en sabràs tu dels interessos de l'Albert? ja només el fet que sigui un llibreter vol dir que d'interessat no en té res, si t'haguessis molestat en assebentar-te abans de jutjar-lo, sabries que tenir una llibreria petita és un acte de militància i altruisme a més d'un ofici de risc.

una que signa amb el seu nom i cognom.

Anónimo dijo...

Ben dit Silvia! ;)

Comella Firmet
http://guallavitoclub.blogia.com


¿Albert et puc enllaçar amb el meu blog? Hem de fer pinya els cabrerencs, no? ;) Una abraçada i molta sort amb la web.

Anónimo dijo...

Molt bo el teu blog, m'ha agradat moltíssim. Enhorabona!!!

Anónimo dijo...

Gràcies Silvia, avui estic de reformes he canviat algunes cosetes. Intento renovar el disseny del blog cada x temps i avui tocava, així que no sé s'hi has vist el format nou o el vell, tot i així gràcies per la teva felicitació ;) Ens seguim!
Comella Firmet
(Cabrera de Mar)