jueves, octubre 23, 2008

PREMIS BUTACA 2008, DE NOU A PREMIÀ DE MAR

Els Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya, prestigiosos guardons atorgats per votació popular, han obert un nou any el període de votacions. Així doncs, es pot votar als espectacles, pel·lícules i artistes nominats, a través de la seva web www.premisbutaca.cat, fins al proper dia 17 de novembre.

Per a l’edició dels Butaca d’aquest any, la que fa XIV, els guardons tornen de nou a la localitat en la qual van crear-se, Premià de Mar. Serà, doncs, el dilluns 24 de novembre quan s’hi farà l’habitual gala de lliurament que cada any reuneix a la majoria de professionals del sector i que, des de fa dos anys, es celebra de manera itinerant a diverses localitats de la província de Barcelona. Així, les dues darreres van ser a Viladecans i a Mataró, però tal com es va acordar en projectar la nova orientació dels guardons, cada tres anys es fan a Premià de Mar.

D’altra banda, entre els nominats per a l’edició d’enguany als premis, cal destacar la presència maresmenca de la companyia resident a Mataró Art Trànsit Dansa, amb el muntatge ‘El salt de Nijinski’. També, el mataroní Albert Triola, pel muntatge ‘God is a DJ’, està entre els nominats.

No hay comentarios: