lunes, mayo 12, 2008

'EL SECRETO ESTÁ EN EL GENIO', de ROSETTA FORNER

Publicat per Integral (RBA Libros)

Rosetta Forner es va donar a conèixer amb l’èxit editorial ‘La reina que dio calabazas al caballero de la armadura oxidada’, tot i que és autora d’una quinzena de títols que tenen com a objectiu el creixement personal, cas també de ‘Pídeme la luna’. Forner és coach, consultora, entrenadora certificada PNL i col·laboradora de diversos programes televisius.

Integral (RBA Libros) ve desenvolupant una intensa i qualitativa tasca de publicació d’obres que aprofundeixen en les estratègies que ens permeten afrontar la vida diària i sortir-ne el més ben parats possibles. Aquest és el cas de ‘El secreto está en el genio’, que parteix de la tesi que un mateix pot redirigir la seva existència i reconduir-la cap a direccions personals més satisfactòries.

Com trencar les pròpies limitacions, ser rebel, buscar les millors canalitzacions per als nostres somnis, saber trobar les oportunitats perdudes, lluitar contra la insatisfacció vital o despertar la màgia de l’ànima i la vertadera llibertat, són alguns dels reptes que es plantegen en aquest llibre que es vol distanciar de l’autoajuda convencional a partir de plantejaments més seriosos.

És cert que vivim en una societat amb un gran buit d’espiritualitat i ètica, que han estat substituïdes per una constant aparició de gurús i especialistes en mostrar-nos el camí, alguns pura falsedat. Com en tot, cal separar el gra de la palla.

1 comentario:

Anónimo dijo...

La veritat és que Rosetta Forner és una autora -en la meva opinió- molt interessant.
Amb un llenguatge ple de metàfores "màgiques" (fades, cavallers), que remeten a aquest món espiritual que tu esmentes, diu unes bones veritats, que quan les llegeixes te n'adones que té raó, però que, com l'enigma de l'ou de Colom, ningú sabia resoldre, i ens convida sobretot a fer-nos càrrec de nosaltres mateixos/as i no ser titelles de les convencions socials.
(no cobro cap comissió)

Ramona