martes, octubre 03, 2006

UNES QUANTES PROPOSTES

- ‘Les dones sàvies’,
a la Sala Cabañes
Els dies 12 i 15 d’octubre, a les 6’30 de la tarda, encara pot assistir-se a la representació de ‘Les dones sàvies’, de Molière, a la Sala Cabañes de Mataró. La divertida comèdia és una de les més representades d’aquest autor, Jean Baptiste Poquelin, més conegut per Molière. El missatge que volia transmetre en el segle XVII és que el món és ple de pedants, de gent que es mou per egoisme i dels que presumeixen de ser savis sense ser-ho.

- Mozart a Premià de Mar
L’ajuntament de Premià de Mar, des de la regidoria de Cultura, programa un seguit d’activitats al voltant de Mozart per a aquest mes d'octubre. El genial compositor va néixer el 27 de gener de 1756. En el marc del conjunt de propostes es podran veure dues exposicions, una al Gas i l’altra a Can Manent. També, una audició musical que incorpora dansa i titelles, a càrrec de la companyia Susanna Barranco; ‘Mozart Divertimento’, música a càrrec dels prestigiosos Arts Cambra; i un concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

- XVI Trobada de gegants del Maresme
La XVI Trobada de gegants del Maresme es farà a Mataró el dissabte 7 d'octubre. El programa començarà a dos quarts de cinc amb una plantada, a la plaça Santa Anna, seguida d'una tabalada de totes les colles anunciant la festa, una cercavila i, els darrers actes, un ball de gegants i l'elecció de la pubilla del Maresme 2006, al Parc Nou. Aquesta cita es fa a Mataró perquè l'any passat la geganta Alarona va ser escollida Pubilla del Maresme.

- Taller de 'Lectures en veu alta'
Can Manent, la biblioteca de Premià de Mar, organitza un taller de "Lectures en veu alta" sobre la temàtica de la dona. Es farà del 23 d'octubre a l'11 de desembre. L'horari és el segon, tercer i quart dimarts de mes, de 19 a 20'20h. La data límit d'inscripcións és el 16 d'octubre. S'adreça a joves i adults amb un interès especial per la problemàtica de les dones.

No hay comentarios: