jueves, octubre 26, 2006

'SALVADOR PUIG I ANTICH', LLIBRE + DVD

‘Salvador Puig i Antich, un film de Manuel Huerga’.
Ara Llibres. Mediapro

Hi ha pel·lícules que tenen ànima. Aquesta n’és una. La història de l’execució del jove anarquista català pel franquisme, és un al·legat contra el totalitarismne i a favor de la presa de consciència de les persones. Aquest llibre dóna testimoni gràfic i escrit dels artistes, tècnics, els personatges reals de la història i els que l’han reconstruïda en imatges. Hi expliquen, a més, amb tota llibertat, els seus punts de vista. Es tracta d’un volum en format luxós, que va acompanyat d’un DVD amb el make in off i d’altres complements, per acostar-nos a aquesta interessant producció cinematogràfica.

1 comentario:

la mirada dijo...

Hem penjat a la web de La Mirada un post força extens sobre el nou projecte de la nostra productora, LACAJANEGRA.

El documental es titula "Melvin contra E.T (La historia de Joaquín Blázquez)" i esperem que el trobeu interessant. Podeu veure un TEASER (una mena de TRAILER amb imatges que no apareixeran al tall final) i un fragment de l'entrevista que vàrem fer-li al cineasta Juanma Bajo Ulloa el passat dia 15 d'octubre.

Com sempre esperem els vostres comentaris, suggeriments, crítiques, opinions, elogis, preguntes, respostes... El que vulgueu.

Tot a http://www.lamiradadelspremianencs.com