jueves, julio 02, 2009

BLOQUEIG DEL VAIXELL DRAGA A ARENYS DE MAR

Avui, els pescadors d'Arenys de Mar han fet una acció de bloqueix a un dels vaixells draga. L'acció és una protesta pel que consideren una destrucció de l'ecosistema marí.

És compatible poder-se banyar al Maresme sense carregar-se els peixos?

2 comentarios:

Sílvia Tarragó Castrillón dijo...

Jo no en sé gaire però crec en el que deien els grecs "tot amb messura" i penso que en la societat en la qual vivim tot és desmessurat. Amb això vull dir que penso que no hi haurien els problemes que hi ha a la platja si la gent hi anès amb prudència, en comptes d'anar cada día i passar-s'hi hores potser caldria anar de manera molt més moderada.

EL GAVILÁN dijo...

Ens agradi o no, hem de tornar a lo d'avans, les barques a la platge, anar a pescar a rems, llevar las xarxas a mà i no hi cabría el peix dins del mar. A casa hem estat tres generacions de pescadors. El meu pare fa 40 anys enrrera ja ho deia si aixó continúa a aquest ritme, el mar Mediterrá será el MAR MUERTO II. A part dels vaixells d'arrossegament,els d'encerclament i petxinaires, només ens faltaba la MERDA del vaixell que regenera les platges per acabar d'adobaro, I jo en pregunto ¿0n son els ecologistes?