martes, abril 14, 2009

COMIAT DE PROA PREMIÀ

Els últims mesos no han estat fàcils. El descens de vendes i les dificultats financeres, entre d'altres obstacles i problemes dels moments actuals, ens van fer prendre la decisió de tancar la llibreria després de més de 13 anys d'activitat comercial i cultural.

A molts dels nostres clients i amics els ho hem pogut comunicar personalment, però n'hi ha molts altres a qui no ha estat possible fer-ho i els hi voldríem transmetre per mitjà d'aquest escrit.

Més enllà del sentimentalisme i les emocions que poguem sentir en aquest moment, durant tots aquests anys que Proa Premià ha tingut les seves portes obertes, hem intentat oferir el millor servei possible, convençuts de lluitar contracorrent i amb la dificultat afegida de tenir el gran aparador comercial que és Barcelona al costat.

D'altra banda, durant tot el temps que hem estat oberts hem apostat per ser un espai multicultural, per integrar-nos amb la ciutat de Premià de Mar i per promoure el món del llibre i de la cultura en general en tots els seus aspectes. És per això que hem fet clients, però també amics, molts amics.

I és també per això mateix que volem acomiadar-nos amb la convicció d'haver donat un bon servei, que des del carrer del Nord-cantonada de L'alegria, hem estat un aeroport de sortida a milers i milers de llibres que han arribat als seus lectors, diverses generacions d'amants de la lectura en tots els seus formats.

En certa manera, Proa Premià ha estat una plataforma de llançament cap al lector d'aquest màgic món que són els volums d'històries, poemes, novel·les, contes... relligats, que ara formen part del patrimoni imaginari i intel·lectual de moltes altres persones.

Però no hi ha res que duri eternament, ja se sap i també ens ha tocat l'hora de volar a nosaltres.

Gràcies a tots i a totes pel suport al llarg dels anys i que els llibres continuïn vivint en tots nosaltres per sempre.

Sílvia Tarragó i Albert Calls

6 comentarios:

Manel Alonso i Català dijo...

Molta sort en la nova aventura en la que s'embarqueu.
Una abraçada ben forta a tots dos.

Anónimo dijo...

Em sap molt de greu, esper que tota us vagi bé d'ara en endavant.
Una abraçada

Rosa Isabel Garí

mar dijo...

encara recordo quan vam fer aquell aparador... com passen els anys!

us trobaré a faltar, allà al carrer del nord i l'alegria...
una forta abraçada

Gabriel dijo...

Tinc bons records d'alguna presentació/recital/acte que s'havia fet amb l'Ajelc als primers anys de la llibreria.
Ostres, suposo que no deu haver sigut fàcil prendre aquesta decisió.
Us desitjo molta sort amb l'etapa que ara haureu de començar.
Estic segur que ho fareu molt bé!!!
Salut, sort i endavant!
I evidentment Salut i Lletres!!!

Albert Calls dijo...

Gràcies de nou a tots.

Anónimo dijo...

Em sap un greu... que no te pots imaginar. Proa era una gran racó per ser feliç, es una pena, de tot cor. Una abraçada ben forta desde Almería
Comella Firmet
http://guallavitoclub.blogia.com