viernes, octubre 10, 2008

A EN CHUCKY I LA LUAN ELS HA TOCAT LA LOTERIA

La baronessa Thyssen adopta dos gossos del CAAD Maresme

Després de passar prop de dos anys al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD), en Chucky i la Luan ja han trobat una família. Van ser adoptats ahir per Carmen Cervera, la baronessa Tyssen.

La baronessa Tyssen, que estava visitant el IV Saló pel Benestar i la Defensa de l'Animal Abandonat (Animaladda) que se celebra fins el 12 d'octubre a Barcelona, no va poder-se resistir davant de la simpatia d'en Chucky i de la Luan, dos gossos abandonats que estaven acollits al CAAD Maresme, segons informa el Consell Comarcal del Maresme.

Com la majoria dels gossos que arriben al CAAD Maresme, en Chucky i la Luan van ser trobats sense xip i sense cap element que donés pistes de qui eren els seus propietaris. Transcorreguts vint dies, van entrar a formar part del programa d'adopció, en el qual actualment hi ha uns 200 gossos i una quarentena de gats. El Chucky va ser abandonat a Pineda de Mar fa dos anys, de fet va ser un dels primers inquilins del Centre d'acollida d'animals que va posar en funcionament el Consell Comarcal del Maresme per donar una segona oportunitat als animals que són abandonats pels seus propietaris. La Luan va arribar al CAAD Maresme fa prop d'un any.

Com en Chucky i la Luan hi ha molts gossos al CAAD que porten molt de temps a l'espera d'una llar definitiva. Amb l'esperança de trobar adoptants per aquests animals, el CAAD Maresme participa a la IV edició del saló Animaladda.

El CAAD Maresme es troba a Argentona, concretament a la zona de Can Carmany, darrera el cementiri.

1 comentario:

Rosa Isabel dijo...

I jo animo la gent a fer el mateix. He estat passejant gossos a la Protectora de Mataró aquest estiu i ha estat tota una satisfacció, i hi ha animals carinyosos i boníssims. Abans els animals abandonats eren eliminats, ara tenen aquesta segona oportunitat.