jueves, julio 03, 2008

ENS FA MÉS LLIURES LA INFORMÀTICA?

Veient tot el que està passant en tinc seriosos dubtes.

La informàtica (i les nove stecnologies) ens ajuden a crear un món paral·lel, però arribarà el dia que no serem capaços de detectar com cau una fulla que no estigui feta per fotoshop.

Eeccsss!!!!

Visca en Thoreu i el 'Walden'.

3 comentarios:

Isabel dijo...

Les noves tecnologies s'inclouen en bona mesura en l'espiral consumista: et creus que has comprat la darrera novetat (en el que sigui), i ja ha sortir la novetat que l'ha de substituir....per què?? Ets més feliç? (amb la butxaca més buida si, segur)
De veritat necessitem tantes novetats? tenim temps de gaudir-les?
És necessari, per posar un exemple, estar tot el dia comunicat per telèfon?
Clar que tenen el seu aspecte positiu: per exemple, a mi m'agrda llegir aquest blog, i el puc llegir gràcies a la informàtica.
L'importat és aprofitar les noves tecnologies, però no esdevenir-ne un esclau.

Isabel dijo...

He cercat per Internet (de tota manera "les noves tecnologies") el "Walden" d'en Thoreau, i l'he començat a llegir: de veres que val la pena; poques vegades es llegeix una cosa tan certa.

Anónimo dijo...

Albert, no cal, no sempre és així, barrejar "informàtica" i "noves tecnologies". De fet, les noves tecnologies estan més relacionades amb les telecomunicacions que amb la informàtica, tot i que reconec que un mal ús, de qualsevol cosa, sempre és perillós.

Jo sempre intento fer-ne un bon ús. Ara, per exemple, després de sopar a casa amb la família, estic llegint el teu bloc mentre escolto de fons Vilassar Ràdio per Internet, i faig una repassada al que ha passat durant el dia arreu del mon. Que fàcil sembla, oi?

Tot això és avui possible gràcies a les noves tecnologies.

Per cert, felicitats per les teves reflexions personals.

Cordialment,

Laureà