miércoles, mayo 21, 2008

PETITES GRANS ACCIONS PER PROMOCIONAR EL TURISME COMARCAL

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un DVD que en cinc minuts fa un repàs de l’oferta mediambiental, cultural i de lleure de què disposa la nostra comarca.

Mostra el paisatge, la platja, la muntanya, l’oferta d’activitats en aquests espais, el patrimoni cultural, la gastronomia, o les tradicions, entre d’altres coses que puguin servir per donar a conèixer els atractius del nostre territori.

El DVD s’ha plantejat com un recurs més dels que disposa el Consorci per promocionar turísticament la nostra comarca.

D’altra banda, fa uns dies també va fer-se públic que la posada en funcionament del primer Centre d’Acollida Turística (CAT) de Catalunya, prevista per a final d’any a la Cella Vinaria de Teià, anirà acompanyada d’una promoció de productes artesans vinculats a Alella, el Masnou i Teià.

D’aquesta manera, diversos elements lligats amb el territori han de servir d’inspiració als artesans i dissenyadors locals per crear objectes de record que es puguin vendre a la botiga del CAT.
Amb aquesta acció es vol aconseguir que diverses icones específiques de cada zona es converteixin en objectes de record amb la identitat de la comarca.

Tant aquesta proposta com el DVD, són dues estratègies per fomentar la promoció del Maresme des de la comarca, però molt més enllà. Petits detalls que a poc a poc van fent la seva aportació i que amb el pas dels anys, ben segur, donaran uns resultats més visibles.

No hay comentarios: