lunes, julio 09, 2007

EL SENTIT DE LA VIDA

I si al final tot fos producte de l'atzar?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No ho crec, es més, penso que tot el que ens pasa a la vida es producte de les nostres accions,cada cosa que ens pasa es consequència d'algo que hem fet o dit.
Però, el que si es cert es que de vegades ens pasen coses pel que fan o diuent els altres , aquestes, no les podem controlar.
No crec en la sort ni en la bona ni en la dolenta

Unknown dijo...

... Per molt que la Pantoja digui el contrari quan parla del seu compte corrent amb un milió d'euros caiguts, segons ella, del cel, allò que fem té bastanta cosa a veure amb allò que ens passa...

Isabel dijo...

L'atzar? Davant nostra passen moltes coses, sorgeixen diverses oportunitats al llarg de la vida, però nosaltres triem unes i descartem les altres.

Anónimo dijo...

Home, l'atzar i té a veure en la vida, pero a vegades, el destí ens el fem nosaltres mateixos.

Hem de pensar que com humans, també hi tenim participació en els esdeveniments, directa o indirecta, tot i que un t% d'atzar, sempre hi juga.

Isabel dijo...

Potser caldria afegir que aquesta llibertat de l'individu de triar (fins a cert punt, és veritat) la conquesta de la individualitat, és una conquesta moderna, fruit de la revolució liberal; abans, a Europa, (i avui encara a molts de llocs), el ser humà es considerava formant part d'un estament o d'un grup, sotmès a unes normes i convencions.