martes, octubre 10, 2006

NI VOTARE NI ANIRE A ESPANYA

He començat un nou règim espiritual:

Plat primer. No aniré a votar a les properes eleccions perquè no m'interess cap de les possibles ofertes que hi ha. De fet, he retornat la targeta censal que m'han enviat amb una nota regalant el meu vot a un immigrant.

Plat segon: Després de veure com un diari de Santander dedicava l'editorial a atacar els catalans amb motiu de la Fira de Frankfurt (on anirem a defensar la Literatura Catalana que és l'escrita en català), he decidit que tardaré anys per anar a qualsevol lloc d'això que anomenen Espanya i que és una realitat ofensiva amb les cultures que l'integren i que no siguin la que ells imposen. A partir d'ara, per anar de visita: Països Catalanas, Euskadi i Portugal, solament dins la pell de brau.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi perquè no poden parlar malament dels catalans?. No parlem nosaltres malament dels "madriles", per exemple?. No recordem aquella frase de "valencià i home de bé...", doncs qui ens ha atorgat la LLum divina per no poder ser criticats, quan des d'aqui es critica les reaccions d'altres partits o de mitjans de comunicació?.

Criticar ÉS L'ESPORT NACIONAL, o sigui d'aqui i de la resta de l'Estat. Menysprear al veí és la píndola diaria que els habitants de la pell de brau prenem cada dia.

Que no vols anar a votar?. PERFECTE, perquè per lo que serveix, ja no cal ni que facin eleccions, però no ens creiem OMNIPOTENTS, que ens hem guanyat a pols critiques per a tot arreu.

Més Prat de la Riba i menys Nacionalisme maulet que anirem tots molt més bé.

Anónimo dijo...

Albert,

Aqui tens una expressió de Groucho Marx, que de ben segur t'entussiasmarà:

En una entrevista, va declarar en referència a la política que: "La política és l'art de buscar problemes, trobar-los a qualsevol lloc, diagnosticar-los incorrectament i aplicar el remei equivocat".

QUINA VISIÓ TENIA GROUCHO MARX!!!