lunes, enero 09, 2006

IN MEMORIAM JORDI PI

L'amic Jordi Pi va morir després d'una lluita valenta i ferma contra la seva malaltia. Moltes vegades t'esforces per superar les dificultats que et semblen impossibles, però aquestes acaben sobrepassant-te, vencent-te. Avui et recordo, amic Pi, en aquest espai digital que segurament tu, cavaller infogràfic fantàstic, hauries gaudit amb plenitud. Allà on estiguis segur que algun dia ens retrobarem, encara que sigui en el somni de la ment d'un creador que anomenem, sense saber què és, Déu.

6 comentarios:

ujala joshi jubert dijo...

m'agradaria saber si el Jordi Pi que recordes era una persona molt especial, que dibuixava còmics.

Gràcies.

Albert Calls dijo...

Sí, exactement, aquest era en Jordi Pi.

Anónimo dijo...

Hola, jo també era molt amiga del Jordi Pi. Cada vegada que venia a Menorca ens veiem i visitavem les platges que més ens agradaven. És una llàstima que es vagi apagar tan prest, era un geni, un bon amic... Cada vegada que passo per llocs on vaig estar amb ell se'm posen els pels de punta. També recordo dies i dies al seu pis del carrer Rocafort 192 i encara em ve a la memòria el seu número de telèfon. Bé, podríem parlar dies i dies d'ell, només dir que costa trobar persones com ell.

Albert Calls dijo...

A veure si us identifique, home.

Paqui Pons dijo...

Hola, em dic Paqui i sóc de Ferreries(Menorca). Era amiga del Jordi i no sé que més dir-te. Sóc llicenciada en Història i estic a punt de diplomar-me en Bibliotecomomia i Documentació. Tinc 35 anys i dos fills guapíssims: en Lluc (3 anys) i en Pau (8 mesos). Ah, treballo en una biblioteca pública i no sé que més dir-te, que vam conèixer una de les persones més maravelloses del món. Per què no van seguir els seus companys amb Infografia?

Albert Calls dijo...

El soci d'en Jordi va cotninuar el negoci amb el nom d'Insòlit. De fet, encara hi és.

Jo al Jordi el vaig conèixer per temes literaris, però ell tenia molts móns, com em confirmen les teves paraules.

Quan em aprleu d'en Jordi me'l retorneu una mica. Per a ell, Menorca era molt important.

Gràcies.