lunes, noviembre 07, 2005

UN MÓN MILLOR ES POSSIBLE

El gegant anirà creixent, però també els bàrbars. Contra aquest sistema és impossible donar una resposta social i política, però deixa les puntes lliures per a la creació de móns alternatius. Les grans ciutats esdevindran molt més el que ja són: enormes cementiris de pòrtland i tecnologia digital per distreure'ns fins a la mort, per cert, concertada, en geriàtrics que més aviat semblen abocadors dels nostres cossos ja inservibles. El millor camí és anar preparant l'ecorevolució, marxar-se a viure al camp, viure en comunitats alternatives en les quals el contacte amb la natura i la relació entre les persones sigui la prioritat, no renunciar a la cultura utilitzant la xarxa i creant vies de comunicació universals des de la proposta unitària i local.
Quan el sistema exploti, per si sol, cal ser ben lluny, funcionant en autarquies lliures, amb capacitat de crear noves regles i nous ordres més sostenibles i humans. Això que plantejo segurament és una evolució de l'anarquisme, però tampoc veig cap camí viable més. I ho dic des de l'experiència política d'intentar transformar el sistema.

1 comentario:

trezzure dijo...

Paris rioters are blogging
French authorities say , Interior Minister Nicolas Sarkozy, who visited a police command headquarters at Evry in southern Paris overnight, has said that the gangs responsible for the violence have become ...
Blog anda hebat sekali. Sekalian deh saya bookmark, boleh kan?? heheh

Saya punya situs

cari duit
. Pokoknya segala sesuatu tentang cari duit , dijamin anda akan terpuaskan dengan informasi ini.

Selamat berjuang, dan sukses selalu..!!! Kapan kapan kunjungi website ku itu yaahh, kalo anda ada waktu maksudnya.... :)