tag:blogger.com,1999:blog-18239588.post115143036167986858..comments2024-03-16T08:31:45.379+01:00Comments on El Quadern d'Albert Calls: ALTA CUINAAlbert Callshttp://www.blogger.com/profile/00314980031068760212noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18239588.post-1151939539277759602006-07-03T17:12:00.000+02:002006-07-03T17:12:00.000+02:00La majoria de nosaltres tenim cobertes les necessi...La majoria de nosaltres tenim cobertes les necessitats bàsiques, i mengem més enllà de treure la fam, és per això, crec, que molts cerquen noves sensacions, que volen trobar en l'alta cuina: moltes d'aquestes sensacions estan molt més en la ment i en l'ambient que an altra cosa. Està clar que una mil.lenària salsitxa també pot ser exquisida (confesso, però, que a mi m'agraden el copos d'avena!)<BR/><BR/>Isabel GaríAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18239588.post-1151681658496910242006-06-30T17:34:00.000+02:002006-06-30T17:34:00.000+02:00Sembla ser que l'alta cuina no té res a veure amb ...Sembla ser que l'alta cuina no té res a veure amb menjar, no está pensada per a treure la gana sino per paladejar. Aquí les opinions es diversificaràn, és com allò del conte del vestit de l'emperador, si dius el que és més evident i lògic: un menja per a treure la gana i no per paladejar, quedes com un estúpid, com un "paleto", coses de l'art...Anonymousnoreply@blogger.com